Salliva ruokataulukko ja kauppalista

Ota yhteyttä!

Salliva ruokataulukossa asiakas pitää ruokapäiväkirjaa 7 päivän ajan. Jos asiakas kokee, että hänen ruokavalionsa on tällä hetkellä siinä tilassa, että ruokapäiväkirjan pitäminen ei onnistu tai asiakas ei koe sen pitämistä mielekkäänä niin voin myös haastattelun perusteella tehdä ruokataulukon.

Lisäksi Salliva ruokataulukossa lasketaan uuteen ruokavalioon tarvittavien uusien ruokien ja juomien määrät. Päivän kokonaisenergiamäärä ja aamupalan, lounaan jne. energiamäärä lasketaan kaloreina (kcal), mutta ruokavaliossa ei ole tarkoitus ryhtyä kaloreita laskemaan. Annoksen kalorimäärän näkeminen kuitenkin havainnollistaa asiakasta, miten paljon tai vähän annos sisältää energiaa. Toki edellä kerrotut luvut ovat laskelmia ja päivän kokonaiskulutukseen vaikuttaa myös päivän aktiivisuus, jota ei voida tarkkaan laskea. Eli neuvon asiakkaita kuuntelemaan myös omia nälän tuntemuksiaan.

Salliva ruokataulukkoon lasketaan asiakkaan toiveiden mukainen energiamäärät, jotta haluttua tulosta syntyy? Salliva ruokataulukossa saat A4 kokoisen taulukon, jota pitää mukana tai laittaa vaikka jääkaapin oveen. Taulukossa on neljä eri ruokavalio vaihtoehtoja aamupalalle, lounaalle, välipalalle jne...joista valita hetkeen sopiva kokonaisuus. Taulukon lisäksi saat myös kirjallisen palautteen ruokavalion tueksi. Uuden ruokavalion saatuasi käydään se yhdessä puhelimessa/skypessä läpi ja niin uuden ruokavalion toteutus arjessasi voi alkaa.

Ruokataulukon ruoista tehdään asiakkaalle myös kauppaan helposti mukaan otettava kauppalista (kirjallinen), jolloin kaupassakäynti on mukavampaa ja ei tule ostettua niin helposti mitään ylimääräistä kotiin.

Lisäksi Salliva ruokataulukko ja kauppalista palveluun sisältyy vielä kuuden viikon whatsapp / sähköpostituki, jolloin pääset minun opastuksella ja tsempillä paremmin uudessa ruokavaliossa hyvään alkuun. Kuuden viikon laskeminen alkaa kun asiakas alkaa tehdä ruokapäiväkirjaa. Asiakkaat ovat kertoneet, että hyvä alkutsemppi on tärkeä osa muutosta...