sydan
sydan

Yleistä SALLIVA Ruokavaliosta™

Sallivan palveluille on yhteistä, että niissä kiinnitetään erityistä huomiota ateriarytmiin ja annoskokoihin. Oikea ruokarytmi ja annoskoko ovat tärkeitä, koska siten ei tule ns. nälkäkertymiä ja syötyä arjen kiireessä mitä sattuu. Salliva ruokavaliossa saat syödä sinulle tuttuja ruokia ja juomia. Keskitytään siis ruokavaliossa olennaiseen, ei hifistellä ruoka-aineiden kanssa. Muutama ruoka-aine ei tee ruokavaliostasi hyvää, eikä sattumat sitä huononna. Täydellistä ruokavaliota ei kannata tavoitella. Liian terveellisen ja täydellisen ruokavalion tavoittelu vääristää ruoka-ajattelua ja ajaa sinut kauemmaksi luonnollisesta suhtautumisesta ruokaan ja ruokahetkiin.

Salliva ruokavalion avulla opit painonhallinnan syömällä normaalisti, jos painoa ylipäätään pitää hallita? Pidemmän ajan kuluessa painosi asettuu sinulle sopivaksi Salliva ruokavalion avulla. Voi olla, että mielessäsi olet ajatellut itsellesi tietyn tavoitepainon, mutta on aika pysähtyä miettimään hetki:

Salliva ruokavaliolla saavutetut tulokset ovat pysyvämpiä, koska painonpudotus tapahtuu maltillisesti ja oppimalla uudet ruokailukäytännöt pikkuhiljaa osaksi arkea. Ruokavalion lisäksi kiinnitetään huomiota myös muihin elämän laatua parantaviin asioihin, kuten uneen, lepoon, rentoutumiseen, palautumiseen, arkiaktiivisuuteen, liikuntaan ja mielenvirkistykseen.

Ajatuksia uuteen suuntaan

Muuta ajatuksesi uuteen suuntaan eli ajattele saavutettuja tuloksia pidemmän ajanjakson välille. Salliva ruokavaliossa ei ole oikeastaan aloitus ja lopetuspäiviä on vain elettyä elämää. Muutokset ruokavalion hyväksi voit aloittaa toki jo tänään. Sinun tulee ruokailurytmit sovittaa arkeesi eikä arkea sovittaa ruokarytmiin. Älä hallitse ja kontrolloi liikaa ruokailujasi, anna elämän maistua. Kaikkea uutta ruokavaliossasi voit oppia, kun annat sille mahdollisuuden. Salliva ajattelu ruokavalio asioissa ei ole välinpitämättömyyttä vaan päinvastoin, kiinnostut uudella tavalla ruoasta. Opit nauttimaan mauista, väreistä, hetkistä, siitä kaikesta mielihyvästä, jota ruoka voi sinulle antaa. Elämä on matka, tee siitä myös kiehtova ruokamatka!!

Verkkokurssi 47€/kk

Ota Ateriarytmi ja Annoskoko haltuun, jolloin keho ja mieli kiittävät kurssin avulla olet virkeämpi, vatsa toimii paremmin, unirytmi parantuu, palautuminen vahvistuu...

Lue lisää...

Isosisko mini 65€/kk tai luksus 157€/kk

Salliva Isosisko™ palvelussa puolestaan lähetetään WhatsApp -sovelluksen kautta kuvina, mitä sinun tulee päivän aikana syötyä ja juotua.

Lue lisää...

Salliva Sparraus 45min 77€

Miten tehdä pienet ja oleelliset muutokset juuri sinun ruokavalioon?

Lue lisää...

Salliva Ruokataulukko ja Kauppalista 327€

Salliva Ruokataulukko ja kauppalista -palvelussa saat omiin mieliruokiin perustuvan valmiin ruokataulukon, jonka avulla pääset ruokavalion muutoksissa hyvään alkuun ja saat apuja kauppalistan kanssa.

Lue lisää...