SALLIVA Isosisko™

Ota yhteyttä!

Salliva Isosisko™ palvelussa lähetetään WhatsApp -sovelluksen kautta kuvina, mitä sinun tulee päivän aikana syötyä ja juotua. Kuvat lähetetään yleensä ruokien nauttimisen yhteydessä, joten siitä näkee helposti annoksen annoskoon, ateriarytmin ja mitä valintoja on tehty?

Palvelun avulla on päästy eroon liian kriittisestä suhtautumisesta herkkuihin. Oikean ateriarytmin ja annoskoon avulla on vähennetty napostelua. Vatsan toiminta on saatu paremmalle tasolle paremman ateriarytmin ja annoskoon avulla. Lisäksi on päästy kohti sallivampaa ja luonnollisempaa suhtautumista ruokailuun. On opittu keskittymään ruokahetkiin ja nauttimaan herkuista ja on löydetty ns. ruokailo takaisin. Haluatko sinä näitä asioita?

Arvioin kuvia, kannustan ja annan vinkkejä viedä ruokavaliota oikeaan suuntaan. Salliva Isosisko™ palvelu ostetaan kuukaudeksi kerrallaan ja ennen aloitusta täytetään esitietolomake, jolloin pääsen tutustumaan laajemmin sinun lähtötilanteeseen, tavoitteisiin ja ruokavalioon vaikuttaviin muihin asioihin, kuten uneen, päivän aktiivisuuteen, mahdolliseen liikuntaan ja mielenvirkistykseen.

Palvelua on kahta mallia eli jo edistyneemmille Salliva Isosisko™, mini hinta 69€/kk ja enemmän tukea tarvitseville Salliva Isosisko™, luksus hinta 157€/kk.

Salliva Isosisko™, mini sisältää ainoastaan ruokavalion seurannan kerran viikossa. Seurannassa voidaan keskittyä painon seuraamiseen joko vaa'alta tai paremmin tuloksia kertovasta vyötärönympäryksen pienenemisestä. Toki painon alenemiseen vaikuttavat muut elämän osa-alueet kuten pitkittynyt stressi, unen vähyys, vajaa palautuminen arjessa, joten niiden vaikutuksia yritän ottaa huomioon seurannassa. Enemmän ohjeistan korjaamaan tarvittaessa näitä muita elämän osa-alueita, kun vähentämään ruoan määrää tulosten saavuttamiseksi.

Salliva Isosisko™, luksus sisältää edellisen viikkoseurannan lisäksi tsemppiä ja tukea tarvittaessa joka päivä yhden kuukauden ajan. Isosisko luksus palvelu on kuin sinulla olisi ystävä mukana puhelimen välityksellä. Salliva Isosisko™, luksus palvelussa voit siis laittaa Ninnalle kuulumisia päivän ajalta muistakin kuin ruokaan liittyvästä. Ruokavalioon kun vaikuttavat ravinnon lisäksi lepo, liike ja miten pitää mieli virkeänä. Nämä aiheet tukevat pysyvää painonhallintaa ja niihin saat myös tukea kk aikana. Voit myös esittää ruokavalioon liittyviä kysymyksiä kuukauden ajan, jotta palvelu toimii sinulle mahdollisimman hyvin.