SALLIVA Ruokavalio™


Laita ruokavalion perusasiat kuntoon ja saavutat tuloksia!

Lue lisää...

"Luonnollinen suhde ruokaan saa aikaan kehon ja mielen tasapainon."


SALLIVA Ruokavalio™ palvelut


“Kun itse voit hyvin, on energiaa luoda hyvää myös muille.”


Asiakkaiden arvioita

Salliva Isosisko on ihan mahtava palvelu!
“Salliva Isosisko palvelu ylitti odotukseni. Pääsin tavoitteeseen eli painoa putoamaan maltillisesti 6kg kolmen kuukauden aikana ja homma jatkuu edelleen. Salliva Isosisko palvelu auttoi pääsemään tavoitteeseen, koska oli joku roti, joku vahti ja antoi vinkkejä, mutta ei kieltänyt mitään ruokia ja juomia. Salliva Isosisko on ihan mahtava palvelu!” Sanna Jylänki, yrittäjä Redesan Oy


Sain 12 kg painosta pois vuoden aikana
“Salliva ruokataulukko ja kauppalista -palvelu ja sitä seurannut vuoden seurantajakso Ninnan ohjauksessa vastasivat odotuksiani. Toki vuoden aikana tuli niitä elämän yllätysmomentteja, joiden aikana piti antaa itselle enemmän ns. “löysää” syömisen suhteen. Salliva ruokavalio yksilön ja seuranta palveluiden avulla olen oppinut, sopivan ateriarytmin ja annoskoot. Olen vuoden aikana saanut painosta 12 kiloa pois ja kilot ovat lähteneet maltillisesti...” Nainen 47v.

Lue lisää asiakkaiden kommentteja...

Salliva ruokavalion verkkokurssin ​Sallivan 6 askelta järjevään painonhallintaan avulla opit syömään sinun elämääsi sopivaan ateriarytmiin ja maltillisia annoksia, mutta riittävästi.

Laittamalla ruokavalion perusasiat kuntoon, olet virkeämpi, vatsa toimii paremmin, unirytmi parantuu, sopivat ruokailutauot parantavat myös palautumista ja lopputuloksena on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva sinä. Pidemmällä aikajaksolla saat painosi asettumaan sinulle sopivaksi.

Kysy lisää palvelusta Ninnalta...