SALLIVA Ruokavalio™


Haluatko luonnollisen ruokasuhteen?

Sallivan palvelujen tavoitteena on päästä eroon syyllisyyden tunteesta syömisen yhteydessä ja saada kadoksissa ollut ruokailo takaisin. Tuntuuko, että sinulla ei ole aikaa tai voimia aloittaa uutta ruokavaliota ja laittaa elämää siltä osin tasapainoon? Sallivan palveluissa edetään pikku hiljaa ja sinun elämäntilanteesi huomioon ottaen. Olet sitten ruoanlaittoa ja liikuntaa karttava tai saat juuri lisää virtaa arkeen uusien reseptien kokeilusta ja liikunnasta, niin Salliva voisi olla sinun juttusi? Ole minuun eli Ninnaan yhteydessä, niin löydetään sinulle sopiva palvelu.

Lue lisää...

"Luonnollinen suhde ruokaan saa aikaan kehon ja mielen tasapainon."


SALLIVA tarjoaa palveluita

...yksilöille, ryhmille ja yrityksille. Tutustu tarkemmin SALLIVA palveluihin ja löydä itsellesi tai henkilökunnalle juuri sopiva vaihtoehto:


“Kun itse voit hyvin, on energiaa luoda hyvää myös muille.”


Asiakkaiden arvioita

Salliva Isosisko on ihan mahtava palvelu!
“Salliva Isosisko palvelu ylitti odotukseni. Pääsin tavoitteeseen eli painoa putoamaan maltillisesti 6kg kolmen kuukauden aikana ja homma jatkuu edelleen. Salliva Isosisko palvelu auttoi pääsemään tavoitteeseen, koska oli joku roti, joku vahti ja antoi vinkkejä, mutta ei kieltänyt mitään ruokia ja juomia. Salliva Isosisko on ihan mahtava palvelu!” Sanna Jylänki, yrittäjä Redesan Oy


Sain 12 kg painosta pois vuoden aikana
“Salliva ruokavalio yksilö ja sitä seurannut vuoden seurantajakso Ninnan ohjauksessa vastasivat odotuksiani. Toki vuoden aikana tuli niitä elämän yllätysmomentteja, joiden aikana piti antaa itselle enemmän ns. “löysää” syömisen suhteen. Salliva ruokavalio yksilön ja seuranta palveluiden avulla olen oppinut, sopivan ateriarytmin ja annoskoot. Olen vuoden aikana saanut painosta 12 kiloa pois ja kilot ovat lähteneet maltillisesti...” Nainen 47v.

Lue lisää asiakkaiden kommentteja...

Miksi SALLIVA?

1. Haluat pudottaa painoa tai pysäyttää painon jatkuva nousu
2. Haluat edetä maltilla, jolloin myös keho ja mieli pysyvät mukana muutoksessa
3. Haluat vähentää herkkujen mielitekoja
4. Tarvitset tukea muutoksissa

Lue lisää...Yleistä SALLIVA Ruokavaliosta™