SALLIVA Ruokavalio™


Yhteinen ruokailu

Salliva ruokavaliossa saat syödä sinulle tuttuja ruokia ja juomia. Huomio kiinnitetään sinun annoskokoihin, ruokarytmiin ja katsotaan tarvittavien ravintoaineiden saanti paremmalle tasolle. Salliva ruokavalion avulla opit painonhallinnan syömällä normaalisti. Salliva ruokavaliolla saavutetut tulokset ovat pysyvämpiä, koska painonpudotus tapahtuu maltillisesti ja oppimalla uudet ruokailukäytännöt pikkuhiljaa osaksi arkea. Ruokavalion lisäksi kiinnitetään huomiota myös muihin elämän laatua parantaviin asioihin, kuten uneen, lepoon, arkiaktiivisuuteen, liikuntaan ja mielenvirkistykseen.

Lue lisää...

"SALLIVA Ruokavalio™ kestää arkea, juhlaa, elämää!"


SALLIVA tarjoaa palveluita

...yksilöille, ryhmille ja yrityksille. Tutustu tarkemmin SALLIVA palveluihin ja löydä itsellesi tai henkilökunnalle juuri sopiva vaihtoehto:


“Kun itse voit hyvin, on energiaa luoda hyvää myös muille.”


Asiakkaiden arvioita

Salliva Isosisko on ihan mahtava palvelu!
“Salliva Isosisko palvelu ylitti odotukseni. Pääsin tavoitteeseen eli painoa putoamaan maltillisesti 6kg kolmen kuukauden aikana ja homma jatkuu edelleen. Salliva Isosisko palvelu auttoi pääsemään tavoitteeseen, koska oli joku roti, joku vahti ja antoi vinkkejä, mutta ei kieltänyt mitään ruokia ja juomia. Salliva Isosisko on ihan mahtava palvelu!” Sanna Jylänki, yrittäjä Redesan Oy


Sain 12 kg painosta pois vuoden aikana
“Salliva ruokavalio yksilö ja sitä seurannut vuoden seurantajakso Ninnan ohjauksessa vastasivat odotuksiani. Toki vuoden aikana tuli niitä elämän yllätysmomentteja, joiden aikana piti antaa itselle enemmän ns. “löysää” syömisen suhteen. Salliva ruokavalio yksilön ja seuranta palveluiden avulla olen oppinut, sopivan ateriarytmin ja annoskoot. Olen vuoden aikana saanut painosta 12 kiloa pois ja kilot ovat lähteneet maltillisesti...” Nainen 47v.

Lue lisää asiakkaiden kommentteja...

Miksi SALLIVA?

Haluat tietää, saatko riittävästi tärkeitä ravintoaineita ruokavaliosta?
Haluat pudottaa painoa tai pysäyttää painon jatkuva nousu?
Haluat lisää jaksamista arkeen? Ruokailo takaisin?

Lue lisää...Yleistä SALLIVA Ruokavaliosta™